online design

طراحی آنلاین گرافیک و سفارش چاپ

انجام امور طراحی آنلاین گرافیک و سفارش چاپ - تبلیغات و طراحی پست اینستاگرام - طراحی بروشور طراحی کارت ویزیت طراحی ست اداری - سفارش طراحی - چاپ آنلاین

طراحی آنلاین گرافیک و سفارش چاپ

انجام امور طراحی آنلاین گرافیک و سفارش چاپ - تبلیغات و طراحی پست اینستاگرام - طراحی بروشور طراحی کارت ویزیت طراحی ست اداری - سفارش طراحی - چاپ آنلاین

طراحی آنلاین گرافیک و سفارش چاپ

ما کی هستیم و از کجا پدید آمدیم ؟! ما یه تیم گرافیکی باحالیم که تو ساخت و طراحی پروژه های گرافیکی از جمله طراحی و چاپ بروشور ، طراحی و چاپ کارت ویزیت ، طراحی و چاپ تراکت ، طراحی لوگو ، بنر ، عکس نوشته و خلاصه هر چی که به ذهنتون برسه تسلط داشتیم . در نتیجه تصمیم گرفتیم بیایم یه وبلاگ بزنیم تا بتونیم از این طریق نیاز های بازار کار رو برطرف کنیم و البته طراحی گرافیکی با هزینه های باورنکردنی و ارزون رو باب کنیم :)

طبقه بندی موضوعی

انواع اینفوگرافیک

جمعه, ۱۵ آذر ۱۳۹۸، ۰۵:۲۷ ب.ظ

انواع اینفوگرافیک


اینفوگرافیک تایم لاین (برحسب زمان) : Time Line
بیشتر وقتایی از این اینفوگرافیک استفاده می‌کنیم که بخواهیم اتفاقاتی که در یک بازۀ زمانی رخ داده را به نمایش بگذاریم. اغلب به صورت افقی طراحی می‌شود.

انواع اینفوگرافیک

اینفوگرافیک فلوچارت و فرآیند : (Flowchart / Process)
این مدل از اینفوگرافیک برای نمایش فرایندهای تولیدی به کار می‌رود. معمولا از یک نقطه شروع و با شرح فرایند ادامه می‌یابد و در نقطه پایان نتیجه فرایند را نمایش می‌دهد. اما باید از کل فرایند شناخت دقیق داشته باشید.

طراحی انواع اینفوگرافیک

بصری سازی داده‌ها : (Data Visualization)
با بصری کردن مقدارها از طریق جدول یا نمودار به راحتی می‌توان اطلاعات عددی و آماری را در اختیار مخاطب قرار داد.

طراحی انواع اینفوگرافیک

اینفوگرافیک اطلاع‌رسانی : (Informational/List)
نمایشگر یک سری اطلاعات جدا از هم و با موضوع یکسان است. در این نوع از اینفوگرافیک، محتوا دسته‌بندی می‌شود و بر نقاط مهم و کلیدی با استفاده از رنگ، شکل و اندازه تاکید می‌شود.

استفاده از انواع نمودارها : (Mixed chart)
وقتی استفاده می‌شود که آمار و ارقام زیادی داشته باشیم. در این مدل اینفوگرافی از انواع نمودارهای دایره‌ی، خطی و حتی وکتورها برای نمایش این ارقام استفاده می شود.

طراحی اینفوگرافیک مقایسه ای : (Comparison)
زمانی که بخواهیم بین دو فرد، کالا، ایده و اتفاق مقایسه ای انجام دهیم از این مدل اینفوگرافی استفاده می‌کنیم. تضادها و شباهت هایشان، مزایای و معایب‌شان نسبت به یکدیگر کامل گویای هدف شما خواهد بود

.

موقعیت مکانی : (Location)
زمانی که بخواهیم شاخصه ای رو در موقعیت های مکانی منطقه ای یا کشوری به نمایش بگذاریم که اغلب جنبۀ مقایسه ایی دارند از این اینفوگرافیک استفاده می‌کنیم و معمولا از نقشه و آیکون های رنگی برای ساده سازی راهنمای نقشه استفاده می کنیم.

عکس واقعی : (Photographic)
ترکیبی از عکس، متن و اِلِمان های گرافیکی ساده است و معمولا از یک تصویر با کیفیت در پس زمینه استفاده می شود.

اینفوگرافیک آناتومی : (Anantomical)
یکی از بهترین روش ها برای توصیف جزییات به جای اینکه بخواهیم از یک لیست برای توضیحات استفاده کنیم روی تصویر ، با توضیحی مختصر تک تک قسمت ها رو معرفی می‌کنیم.

نکات کلیدی در طراحی انواع اینفوگرافیک


تم ها :
کمک گرفتن از تم موضوع برای سفارش طراحی اینفوگرافیک یکی از هوشمندانه ترین نکات است . حتما سعی کنید پس زمینه‌ای با تصاویر هم‌خوان داشته باشید.

جدا کننده ها :
جداکننده ها شامل خط چین ، شماره، خط صاف و یا انواع شکل با رنگ بندی های متفاوت می‌شود و کاربرد آن جدا کردن قسمت‌های مختلف یک اینفوگرافیک است . اگر بین بخش‌های مختلف مرزی نگذارید مخاطب دچار سردرگمی می‌شود .

برای ثبت سفارش طراحی گرافیک و یا

استخدام طراح گرافیک با شماره

09397725495 تماس حاصل فرمایید . 

منبع :https://bnegar.ir/آموزش-اینفوگرافیک-در-پنج-مرحله/

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی